Webinar 'Versterk je immuunsysteem'

Webinar 'Versterk je immuunsysteem'

De menselijke evolutie heeft ons weerbaar gemaakt.

Door grondlegger van de kPNI Dr. Leo Pruimboom

Gestreamd in april 2020

Deelname GRATIS

Live deelnemen aan de webinar is niet meer mogelijk, maar je kunt je nog wel registreren om het later terug te kijken!

Loading...
Leo Pruimboom over dit webinar
Loading...
Loading...

Eén ding is zeker.

De bevolking blijven afschermen van de huidige virusverspreiding heeft op de langere termijn weinig zin. We zullen als bevolking wel degelijk opnieuw een groepsimmuniteit moeten opbouwen. Hiervoor zullen we onze comfortzone moeten verlaten, en ons systeem opnieuw alle vergeten evolutionair bekende ervaringen aanbieden. Denk hierbij aan kou, het eten van vijftig verschillende planten, vasten, een bioritme, skin-to-skin contact, enzovoorts.

Kortom we zullen weer mens moeten worden.

Maar hoe doen we dat dan precies?

Die antwoorden vinden we in de wetenschap van de klinische Psychoneuroimmunologie (kPNI). De kPNI heeft immers een sterk concept om ons immuunsysteem preventief te versterken.

Voor ons voelt deze periode aan als een kans om collectief deze stap te zetten. Maar daarvoor is kennis nodig. Want, als we begrijpen hoe systemen functioneren, keert de rust terug in de hersenen. En krijgt de maatschappij weer wat meer controle over haar gezondheid.

Niemand kan ons hier beter over onderwijzen dan Leo Pruimboom, dé grondlegger van de klinische Psychoneuroimmunologie. En dat doet hij via dit splinternieuwe, krachtige webinar op zaterdag 4 april.

Inschrijven

Deze webinar is voor iedereen die wil ontdekken hoe we in de huidige situatie zelf voor zo weinig mogelijk schade kunnen zorgen. Leer alles over je weerstand, wat je intelligentie ermee te maken heeft en hoe we ons kunnen voorbereiden op wat nog komen gaat. Deelname is gratis.

Dit is het moment om samen die stap voorwaarts te zetten. Laten we het heft over onze gezondheid weer in eigen hand nemen.

Onze afweer staat onder controle van onze intelligentie. Dr. Leo Pruimboom - Grondlegger van de kPNI
Loading...

De menselijke evolutie heeft ons weerbaar gemaakt

'Onze afweer staat onder controle van onze intelligentie'

Beste mensen, het is gebeurd. Zoveel films over wereldwijde besmetting waren dus niet gebaseerd op science-fiction. Brad Pitt in 'World War Z' en Gwyneth Paltrow in 'Contagion' zijn deel van een wereld die laat zien hoe mensen op een pandemie reageren en . . . . . het klopt dus. Paniek, hamsteren, en zelfs geweld steken de kop op als men niet begrijpt wat er aan de hand is. Mensen kunnen niet tegen controleverlies en helemaal niet tegen het ‘onbekende’. En daarom willen wij je controle teruggeven en kennis met je delen. Kennis is macht en macht is controle. En weet je, wij mensen hebben tijdens de evolutie laten zien dat wij de intelligentie hebben om voor de meeste dodelijke factoren een oplossing te vinden. Hitte dood ons allang niet meer, koude hebben we overwonnen, honger is in onze landen zo goed als verdwenen. En de geneeskunde heeft ongelofelijk veel uitvindingen gedaan die mensen hebben gered. Deze uitvindingen liggen echter allemaal buiten onze invloedsfeer; wat wij zelf kunnen doen is ons wapenen met een optimale lifestyle en, nog beter, met begrip. Begrip leidt tot controle over onze weerstand en onze weerstand (lees het immuunsysteem) beschermt ons al miljoenen jaren.

Volg daarom dit webinar over je weerstand, je intelligentie en onze kennis. Samen kunnen we zorgen dat dit hele proces minder schade achterlaat en straks gebruikt wordt als leerproces voor volgende epidemieën. Die gaan er sowieso komen en wij gaan ons daar hoe dan ook op voorbereiden met anti-paniek-kennis.

Tot zaterdag 4 april om 9.30 uur

Leo Pruimboom

Inschrijven

Deze webinar is voor iedereen die wil ontdekken hoe we in de huidige situatie zelf voor zo weinig mogelijk schade kunnen zorgen. Leer alles over je weerstand, wat je intelligentie ermee te maken heeft en hoe we ons kunnen voorbereiden op wat nog komen gaat. Deelname is gratis.

Biology is nothing without evolution and medicine is nothing without biology.

Theodosius Dobzhansky

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren
Gratis Webinar

De beste sporter(s) nog beter maken

Loading...
Ontdek hoe je het Emotional Motor System (EMS) van je lichaam inzet om tot betere prestaties te komen.

Het EMS zorgt voor remming, want we zijn geremde organismes; we zijn geremd in alles. In de groei, in het gebruik van onze spieren, in het gebruik van de nieren. Die remming is er zodat je reserves houdt. Wat nu als je die reserves wil aanspreken, om tot betere prestaties te komen? We moeten leren om het EMS te gebruiken op de momenten dat we het nodig hebben. Dat kan je trainen, via externe en via interne prikkels. En dát is de manier waarop je de beste nóg beter kan maken.

Op 18 mei, tijdens de 1 uur durende gratis webinar vertellen Dr. Leo Pruimboom, Wouter Vanhuysse en Thomas Dhavé hoe je kPNI kan inzetten om betere (sport)resultaten te bereiken.

- 18 mei van 20.30 tot 21:30 uur
- gratis webinar (via Zoom)
- terugkijklink alleen voor deelnemers

Videolezingen: The Human Microbiome

De video's zijn alleen per stuk te bestellen en af te rekenen. Maak hieronder je keuze.

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *

Last minute beschikbaarheid voor Intermittent Living

Breng met Leo een hele week door in Gorbea Natural Park, Spanje en leef volgens de filosofie van Intermittent Living.

Er zijn nog twee plekken beschikbaar gekomen, dus wil je deze 'life changing ervaring' niet missen schrijf je nú in!

Loading...
Hotel Etxegana, Gorbea Natural Park in Spanje

Wegen Leo Pruimboom en Natura Foundation scheiden zich.

Nieuws - 1 september 2019

Hallo alle studenten, ex-studenten en toekomstige studenten,

Jullie weten allemaal waarschijnlijk al dat ik me gescheiden heb van Natura Foundation. Dat is in super goede stijl gedaan met maar 1 doel; de PNI de aandacht geven die het verdient. We gaan verder met groeien en nog meer evidence based worden. Onze wetenschappelijke commissie is zeer krachtig en dat heeft zijn weerslag op nog meer kwaliteit. Tot gauw bij een nieuwe cursus, een nascholing of als Intermittent Living Coach.

Leo Pruimboom

Maak kans!

Op een gratis plaats binnen de opleiding tot Intermittent Living Coach!

Bij inschrijving voor kPNI 1 of kPNI 2 ding je, via een loting door een onafhankelijke instelling, mee naar een gratis plaats voor de opleiding Intermittent Living Coach.

De opleiding wordt geheel intern verzorgd. Dit betekent dat de opleiding plaatsvindt in een hotel en dat je zowel theoretisch als praktisch een echte Intermittent Living coach wordt.

Schrijf je dus zo snel mogelijk in voor de opleiding kPNI!

Meer informatie over de opleidingen

Let op: één gratis deelnemer per Intermittent Living Coach opleiding in België of Nederland.

Locaties en data

Lopende opleiding PNI Plus Master

Locatie
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
www.woudschoten.nl

Data
Module 4: 2, 3 & 4 sep 2019
Module 5: 7, 8 & 9 okt 2019
Module 6: 16, 17 & 18 dec 2019

--

Locatie
Mauritz Grand Café | Restaurant, Hotel, Salon
Landpoortstraat 24
4797 AN Willemstad
www.mauritzwillemstad.nl

Datum
Module 6: 17, 18 & 19 sep 2019

Bel mij terug

Vragen?

Leo belt je met plezier terug.
Privacyvoorwaarden *

Boeken als spreker